logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
 

За нас

За нас

Ние, архитектите в Ди Би Студио вярваме, че архитектурният дизайн трябва да служи на първо място на нашите клиенти, на техните желания и потребности, и да създава по-добра среда за живот – такава, каквато клиентите ни си представят. Когато проектираме, водещите ни принципи са функционални планове и естетичен външен вид.

Студиото е основано през 2005 г. от арх. Димитър Батчиев, лицензиран архитект, съчетаващ опита си на над 30-годишната архитектурна практика в България и чужбина с обширно портфолио от жилищни, търговски, промишлени, градоустройствени и интериорни проекти. Арх. Димитър Батчиев има магистърска степен по Архитектура и магистърска степен по Опазване на архитектурното наследство.

Студиото предлага висококачествени услуги в областта на проектирането: като се започне от консултации и предпроектни проучвания за инвестиционното намерение; от скициране на първоначални идеи; преминаване през идеен проект, като се вземат предвид идеите и изискванията на клиента; подпомагане на клиента да си представи как би изглеждала сградата в реалността чрез създаване на 3D визуализации; разработване на точни технически чертежи и строителна документация; съгласуване на проекта с всички консултанти и инженери.

Предлагаме цялостни проектантски услуги: проекти по части Архитектура / Конструкции/ ОВК/ ЕЛ / ВиК / Ландшафтен дизайн, и всички други необходими проектни части за получаване на Разрешение за строеж.